Våra produkter

Home / Testimonial / Våra produkter
Våra produkter

För behandlinga av glas använder vi nanoteknik, med en särskild vätska behandlar vi glaset för att vattnet ska rinna av bilens rutor vid hastigheter över ca 50 km/h. Denna behandling innebär även ökar siktförmågan och att torkarna inte behöver användas i samma utsträckning, vilket minskar slitage på både glas och torkarblad.

Miljövänlig rengöring
Oavsett om vi ska vårda eller rengöra en bil använder vi bara erkända och miljövänliga produkter. Tvätt sker ofta med högtryck och avfettning som är det mest skonsamma rengöringen för en bil. Insamband med lackkonservering använder vi rubbing som är varsam mot lacken och ger så liten slipeffekt som det bara går. Vaxning eller lackkonservering är i grunden två steg efter att bilen är rengjord. Först applicerar vi medlet på på lacken, låter det torka en stund sedan polerar vi upp en glänsande yta. Denna behandling görs på små ytor i taget till hela bilen är klar.
Vid rengöring inne i bilen använder vi i första hand polerdukar, vatten och borstar. Mattor och klädsel dammsugs och i vissa fall kemtvättas de för att återfå den ursprungliga lystern.
Även om alla medel är miljövänliga och skonsamma för bilen är det ändå vår noggrannhet som avgör hur bra resultatet ska bli.