Vårt arbetssätt

Home / Testimonial / Vårt arbetssätt
Vårt arbetssätt

För oss är utmaningen att försöka komma så nära nybilskänslan som möjligt när vi arbetar med rekond oavsett om det är utvändigt eller invändigt.

Invändigt
Vi börjar alltid med att göra rent och ta bort all smuts och skräp som inte hör till bilens ursprung. Till det använder vi skonsam rengöringsutrustning som dammsugare, högtrycksluft, borstar, vatten och polerdukar. Sedan behandlar vi inredningen med olika produkter från ledande leverantörer. Alla material oavsett om det är plastdetaljer eller läder behandlas omsorgsfullt för att komma så nära ursprunget som möjligt. Exempelvis använder vi en särskild läderkräm som ger den riktiga läderdoften tillbaka i bilen.

Utvändigt
Många gånger underskattar vi betydelsen av att tvätta bilen noga och omsorgsfullt innan den vaxas eller lackbehandlas. Vi på börjar aldrig en lackbehandling innan bilen blivit riktigt ren även om det innebär att vi får tvätta den både två och tre gånger. Vid tvätt använder vi skonsamma kemikalier för att vara säkra på att alla delar blir helt fria från salt och trafikfilm. Oavsett om vi sedan vaxar eller lackskyddar bilen så innebär det att ett skyddande lager läggs ovanpå bilens lack. Det är detta lager som sedan får ta hand om salt och smuts från våra vägar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *